Mooie wandeling Logies op Dreef

Wandel en ontdek het mooie buitengebied van Driebergen-Rijsenburg

Gelijk vanaf het gastenverblijf begint een mooie wandeling welke bekend staat als het 12 kilometer lange Aderwinkelpad. Het Aderwinkelpad maakt onderdeel uit van de klompenpaden.

U kunt de kaart van het Aderwinkelpad hier zien: PDF van de kaart en hier is de PDF van de routetekst.

Neemt u wel schoenen mee die nat mogen worden 😉

Of als een wat kortere wandeling/hardloop rondje (6,1 kilometer)

Op de Engweg bij de Immanuelkerk (1) rechts het onverharde pad op. Verscholen in het bos aan de linkerkant van het pad ligt Dennenburg uit 1650 (2). Aan het einde links door het hek, aan het einde van dit pad rechts langs de kloostermuur vervolgens met de bocht mee naar links en bij het voormalig kloostercomplex Arca Pacis (3) rechts een onverhard pad in bij een hek wat verder in het weiland tegenover de buitenplaats Broekbergen uit 1755. Door het hek en dit lange pad rechtdoor tot de plank over de sloot (4). Op de Langbroekerdijk rechts en langs de weg (5) tot bij de boerderij (6) rechtsaf de Rijsenburgselaan (7) in. En vervolgens bij de Jachtlaan (8) of 1 straat verder rechts en aan het einde (9) links de Lange Dreef op. Aan het einde van deze straat komt u weer bij het gastenverblijf.

Of als alternatief een avondwandeling (2 kilometer)

Via de Engweg, Immanuelkerk rechts, eind links door hek, bij de kloostermuur links in plaats van rechts, langs de kloostermuur en op de Engweg weer links.

Ik zou zeggen, geniet ervan!

De route van 6,1 kilometer staat hieronder, of klik hier voor een PDF van de route:

Comments are closed.